Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ανθυγιεινό το κλίμα στην Αμμουλιανή για τον κ. Πάχτα…


Οι Αμμουλιανιωτες σύσσωμοι αναχαιτίζουν τον Χρηστο Παχτα ,με καταιγισμό ερωτήσεων για το Νεο ρυθμιστικό και τα μεταλλεία
Εμάς εδώ μας ενδιαφέρει ο τουρισμός , ΟΛΟΥΣ και δεν θα μας διχοτομήσετε τώρα εσείς ,όπως κάνετε στην μ. Παναγιά τον κόσμο !
Είμαστε ενωμένοι και αύριο θα το αποδείξουμε στην συγκέντρωση κατά των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων.
Μετά απο μονόλογο 30 λεπτών ξέσπασε ο κόσμος και βγήκε έξω απ την αίθουσα ,όπου συνέχισε με 30 άτομα την ομιλία του και τους νάρκωσε όλους πηδώντας απ το ένα θέμα στο άλλο με μοναδικό τρόπο ..
μας διαβεβαίωσε οτι το Νεο ρυθμιστικό δεν εχει καμιά σχέση με την μεταλλευτική περιοχή και η Αμμουλιανη δεν εχει να φοβάται αφού ειναι στα παράλια. ΠΟΙΟΣ θα πρέπει να φοβάται τότε κ Παχτα? Η Μ. Παναγία και η Ιερρισος? Εμείς εδώ είμαστε άλλης ποιότητας άνθρωποι?
Καθαρά καταβεβλημένος έχασε αυτήν την μάχη που ηταν σίγουρος οτι θα κερδίσει στην Αμμουλιανη που τόσο αγαπάει όπως λέει.
Δεν μας έπεισες κ. Παχτα οτι έχουμε συμφέρον απ την επένδυση και το νέο ρυθμιστικό ,ούτε και σαν Δήμαρχος οτι έκανες οτι θα έκανε ενας ευσυνείδητος Έλληνας πατριώτης για τον τόπο του!! Μάλλον μας πούλησες όλους για συμφέροντα που εγω δεν γνωρίζω…
Η Αμμουλιανη σήμερα ειπε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ και οτι ΤΟ ΝΕΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ (εκτός απο καμιά τριανταριά που οποίος στο βημα και αν μιλά! στο τέλος τον χειροκροτούν )