Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ: Εκδηλώσεις στην Ιερισσό τις γιορτές.


Με συμμετοχή όλων των κατοίκων της Ιερισσού, ετοιμάστηκαν εκδηλώσεις για τις μέρες των γιορτών. Απ΄ότι μαθαίνουμε τώρα Παρασκευή στις 9 το βράδυ η παρουσία των κατοίκων στον χώρο των εκδηλώσεων είναι καθολική ενώ στο υπόλοιπο χωριό δεν υπάρχει ψυχή. Ο ιερός αγώνας κατά των μεταλλείων ένωσε τις καρδιές των Ιερισσιωτών, το συγχωριανός έγινε και συναγωνιστής και σύντροφος.
(Εκ παραδρομής είχαμε αναφέρει ότι διοργανωτής ήταν ο πολιτιστικός σύλλογος "Κλειγένης". Το αναπόφευκτο λάθος οφείλεται στο ότι το mail ενημέρωσης είρθε από τον Σύλλογο και στο ότι η αφίσα ήταν ανυπόγραφη.)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Reuters για Αλαφούζο, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη. Eιδική αναφορά για τα Μεταλλεία Χρυσού!


Τις σχέσεις μεταξύ ΜΜΕ, επιχειρήσεων και πολιτικής ερεύνησε μ’ ένα εκτενές ρεπορτάζ το Reuters. Οικογενειοκρατία, δημόσια έργα, εκβιασμοί και διπλοθεσιτές βρίσκονται κάτω από το φως, στην έρευνα του γνωστού πρακτορέιου ειδήσεων. 

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Και η ΔΗΜΑΡ Κεντρικής Μακεδονίας ενάντια στα μεταλλεία χρυσού


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΤΗΣ 30-11-2012
ΑΠΟΦΑΣΗ
Η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας παρατεταμένης κρίσης.
Η οικονομία της χώρας, λόγω της διεθνούς κρίσης αλλά και των στρεβλώσεων του μοντέλου ανάπτυξης που διαμόρφωσαν οι ασκούμενες  πολιτικές κατά το παρελθόν, έχει παραλύσει.